Video sluiten Play

Bee Welcome

Insectenhotel voor SUPERHELDEN!

Er leven superhelden in jouw tuin!

Je kan ze helpen door ze kost en inwoon aan te bieden.

BeeWelcome is een project om de biodiversiteit in onze regios te behouden.

Het insectenhotel

De BeeWelcome is een zeer uitzonderlijk hotel.Het laat wilde bestuivers, en andere superhelden uit onze tuin, toe te logeren in een aangepaste nestje.

Het is een echt hotel voor nuttige insecten, met een volledig modulair design, dat toelaat om de diversiteit uit te breiden, thuis, op de werkplek of op school.

Meer weten

De superhelden

Superhelden bestaan niet alleen in films. Sommigen leven in onze tuin. Ze zijn héél verlegen maar ze bezitten wel verbazingwekkende superkrachten. Zonder hen zouden er bijna geen bloemen, fruit of groenten meer bestaan.

Zonder hen zouden vogels en andere kleine diertjes niet kunnen overleven. Ze zijn onmisbaar voor het evenwicht van onze planeet. Ze kunnen je helpen om het ongedierte te bestreiden die je planten en moestuin aanvallen.

Meer weten
  • We bieden ook activiteiten aan bedrijven aan…

    We bieden ook activiteiten aan bedrijven aan…

    Als bedrijf, kan ook U handelen door uw groene zone rond het bedrijf aan te passen. De wilde bestuivers en andere insecten zijn zéér nuttig en spelen een crusiale rol voor het milieu. Door ze kost en inwoon aan te bieden, neemt u actief deel aan het het behouden van de locale biodiversiteit.

    Meer weten
Je hotel bestellen